de exclusieve vve overstapservice

Een nieuwe VvE beheerder kiezen, maar u weet niet hoe?

Zit u al jaren bij een VvE beheerder en u bent niet tevreden of u denkt dat u teveel betaalt, maar u ziet op tegen het overstappen? Dan hebben wij goed nieuws, wij hebben namelijk een exclusieve overstapservice. Deze service is geheel gratis, wij zien dit als een investering in onze nieuwe klant. 

Wij begeleiden het hele traject, u heeft er verder geen werk van. Wij maken de opzegbrief voor u en wij begeleiden u in de procedure dat er een geldig besluit wordt genomen voor een nieuwe beheerder. Wij zullen zorgen voor een schriftelijke stemming of een uitnodiging voor een ALV met als agendapunt een nieuwe VvE beheerder. Tijdens deze procedure zien wij toe of alles volgens de regels verloopt.

Wij zorgen ervoor dat de leden en leveranciers worden ingelicht dat Exclusief Vastgoedbeheer de nieuwe VvE beheerder wordt. Wanneer het contract met Exclusief Vastgoedbeheer ingaat zorgen wij ervoor dat de financiën doorgaan en dat u bij ons terecht kunt voor vragen en onderhoudskwesties van uw VvE. Wij zorgen ervoor dat u als bestuur en VvE bijna niets merkt van deze overstap.

Wij zullen met u om de tafel gaan zitten en gaan luisteren wat u belangrijk vindt en wat u verwacht als klant. Wij zullen al uw contracten bekijken en door onze expertise kunnen wij de scherpste aanbiedingen verzorgen tegen de beste kwaliteit.

De kans is groot dat wij kosten voor u kunnen besparen of andere leveranciers voorstellen die staan voor betere kwaliteit.

De VvE bepaalt, wij adviseren. U als VvE bepaalt altijd wat er gebeurt en met welke leveranciers er gewerkt wordt. Kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact hebben de hoogste prioriteit bij ons. Mocht u toch niet tevreden zijn? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

Sluit