Referenties

Referenties

Hieronder treft u een aantal reviews van onze klanten.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met onze dienstverlening. Bent u tevreden? Bent u ontevreden? Wat is voor verbetering vatbaar? Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaring met anderen wilt delen. Dat kan via het formulier onderaan de pagina.

Onno
Bewoner  - VvE Lichtbloei
Onno: “Ik ben blij dat wij als bewoners het VvE beheer nu uitbesteed hebben. De kennis van Exclusief Vastgoedbeheer gaat natuurlijk veel verder dan van de bewoners. Ook zijn er geen discussies meer met buren over het onderhoud van ons blok. Dit komt het contact met alle buren weer ten goede. Eén telefoontje naar de mensen van Exclusief Vastgoedbeheer en het wordt geregeld” Dit geeft een goed gevoel aldus Onno.
Kirsten
bestuurslid  - VvE Flat 1 Zuiderweg
Kirsten: “Sinds wij het beheer van onze VvE bij Exclusief Vastgoedbeheer uit handen hebben gegeven is dat een geruststellend gevoel voor de bewoners van de flat. Is er schade of een vraag over een subsidie dan zijn de medewerkers met hun expertise altijd bereikbaar. Wat een prettige gedachte, dat alles geregeld wordt voor ons. Van subsidie aanvragen tot vergaderingen en onze boekhouding. Toch hebben we zelf nog wel alle zeggenschap over beslissingen groot en klein.”
Frank
VvE Westermarke
Sinds enkele maanden is het beheer van onze grote, en af-en-toe nogal complexe VvE overgegaan naar Exclusief Vastgoedbeheer onder de bezielende leiding van Paul. Dit bevalt tot dusver erg goed, je vragen worden snel beantwoord, alles wordt meteen geregeld en de contactlijnen zijn kort. Daar houd ik van en dat vind ik juist de meerwaarde van een goede beheerder!

Lettergrootte
KLANT LOGIN