Partners

Van Halen Bouwgroep

Exclusief Vastgoedbeheer heeft naast al haar diensten ook nog een 24 uursservice. In samenwerking met Van Halen Bouwgroep B.V. onder leiding van onze technisch adviseur Ronald van Halen staan de vaklieden 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met calamiteiten. Omdat de kennis van het pand bij Ronald aanwezig is zijn er korte lijnen met de vaklieden en kunnen zaken spoedig worden verholpen. Naast de 24 uursservice kan van Halen Bouwgroep B.V. u ook ondersteunen op het gebied van duurzaamheid. Na-isolatie van woningen en kozijnen plaatsen is voor de Bouwgroep dagelijkse kost.

Ma-Mo

Exclusief Vastgoedbeheer wil de klanten de hoogste kwaliteit bieden. We hebben daarom gekozen voor een samenwerking met Ma-Mo. De eigenaar van Ma-Mo is Marlous Oynhausen.

Marlous is een zeer goede VvE beheerder. Ze wordt geroemd om haar voorzitterschap en ze heeft al vele honderden VvE vergaderingen geleid. Ze is gesprekspartner bij diverse bedrijven en ze leidt vergaderingen in de politiek. Haar passie voor vastgoed maakt haar de perfecte VvE beheerder. Exclusief Vastgoedbeheer is daarom ook trots met deze samenwerking en dat wij u als klant de service kunnen bieden met een VvE beheerder die al jarenlange ervaring heeft en bij wie kwaliteit bovenaan staan.

Fotostijl

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met één van de beste fotografen die er te vinden is in Groningen. Johan Bosma heeft een jarenlange ervaring in de fotografie. Hij is gespecialiseerd met fotografie in de vastgoedbranche. Daarom was het ook een logische stap voor ons om hiermee in zee te gaan. Op de website van ons vindt u diverse foto’s van Fotostijl.

Sluit