referenties

Bewoner VvE Lichtbloei blij met Exclusief Vastgoedbeheer

Als wij vragen naar de tevredenheid van bewoners die het VvE beheer uitbesteed hebben aan ons bedrijf, wil Onno uit Lewenborg graag even reageren.

Onno: “Ik ben blij dat wij als bewoners het VvE beheer nu uitbesteed hebben. De kennis van Exclusief Vastgoedbeheer gaat natuurlijk veel verder dan van de bewoners. Ook zijn er geen discussies meer met buren over het onderhoud van ons blok. Dit komt het contact met alle buren weer ten goede. Eén telefoontje naar de mensen van Exclusief Vastgoedbeheer en het wordt geregeld” Dit geeft een goed gevoel aldus Onno.

Expertise, altijd bereikbaar en alles wordt geregeld.

Bovenstaande woorden worden genoemd door Kirsten (bestuurslid van VvE Flat 1 Zuiderweg) als wij vragen wat ze van onze dienstverlening vindt.

Kirsten: “Sinds wij het beheer van onze VvE bij Exclusief Vastgoedbeheer uit handen hebben gegeven is dat een geruststellend gevoel voor de bewoners van de flat. Is er schade of een vraag over een subsidie dan zijn de medewerkers met hun expertise altijd bereikbaar. Wat een prettige gedachte, dat alles geregeld wordt voor ons. Van subsidie aanvragen tot vergaderingen en onze boekhouding. Toch hebben we zelf nog wel alle zeggenschap over beslissingen groot en klein.”

Sluit