Vacature Alert: Projectleider Planmatig Onderhoud – 20-40 Uur

Vacature Alert: Projectleider Planmatig Onderhoud – 20-40 Uur

Sluit je aan bij team Exclusief!

Vanwege de mooie groei die wij doormaken, zoeken wij nieuwe teamgenoten op de afdeling techniek. Als projectleider planmatig onderhoud, sta jij aan het roer van het technische beheer van onze VvE’s. Denk aan een diversiteit aan projecten, van ultramoderne woongebouwen tot adembenemende monumenten en uitgestrekte woon-/recreatieparken.

Wat jij gaat doen:

  • Adviseren: Met jouw kennis van bouwkunde, deel je waardevolle inzichten met besturen over offertes en onderhoudsstrategieën. Ze zullen jouw kennis en expertise waarderen.
  • Planmatig onderhoud deskundige: Je navigeert door complexe onderhoudsprojecten. Je houdt alles soepel en op schema, zelfs terwijl je verschillende taken combineert, zoals administratie en inspecties.
  • MJOP: Het opstellen en bijwerken van Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP).
  • Technische inspecties: Als een Sherlock Holmes van gebouwen, speur je naar de kleinste gebreken en los je ze op voordat ze een probleem worden.

Wie ben jij?

  • Hart voor mensen: Jij bent een people person, gedijt in een adviserende rol en je wordt gewaardeerd als een vertrouwde adviseur.
  • Je hebt wat in je mars: Met een MBO-/HBO diploma in bouwkunde/techniek, ben je gewapend met de kennis en vaardigheden die we nodig hebben.
  • Teamplayer: We zijn geen gewoon team, we kijken om naar elkaar. We werken hard, maar we weten ook hoe we moeten feesten! Vrijdagmiddagborrels en spannende uitjes zijn geen uitzondering. En ja, we zijn ook trotse sponsor van FC Groningen.

Een glimp van je toekomst:

Om 9:00 uur start je de dag met een overleg met de storingscoördinator om de weekendstoringen door te nemen. Om 10:00 uur sta je voor één van de prachtige complexen in je portefeuille om een MJOP op te stellen. Je hebt al een schilder uitgenodigd, want je weet dat er een groot schilderproject aankomt. Na de lunch heb je een meeting met je financiële collega en de beheerder om het MJOP en de financiën te bespreken. Jullie stellen een voorstel op voor de algemene ledenvergadering, waarin je de eigenaren gaat adviseren over het planmatig onderhoud en de financiële planning. Aan het eind van de dag werk je je mailbox bij om altijd up-to-date te zijn.

Jouw arbeidsvoorwaarden:

Deze bepalen we samen! We luisteren naar jouw wensen en passen het aanbod aan op basis van jouw competenties en ervaring. Maar je kunt erop rekenen dat vrijheid en goed materiaal altijd tot de deal behoren.

Ben jij onze nieuwe ster?

Solliciteer nu en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team en vermeld hierbij hoeveel uren je zou willen werken, stuur een bericht met je cv naar info@nullexclusiefvastgoedbeheer.nl t.a.v. Franka Zomer. Laten we samen de vastgoedwereld veroveren!

Exclusief Vastgoedbeheer: waar groei, plezier en vastgoedbeheer samenkomen!

KLANT LOGIN