Beheer Recreatie/Woonpark

Beheer van recreatie- en woonparken

Het beheer van recreatie- en woonparken heeft veel raakvlakken met het beheer van appartementen complexen. Toch zal niet iedere VvE-beheerder deze service aanbieden. Deels komt dat omdat recreatie- en woonparken specifieke eisen stellen aan het onderhoud van de woningen. Het maakt bijvoorbeeld uit of een park permanent bewoond wordt, of dat (een deel van) de woningen verhuurd worden.
Daarnaast heb je te maken met het onderhoud van het terrein. Een beetje park heeft al gauw een oppervlakte van meerdere hectaren.
Exclusief Vastgoedbeheer maakt daarom altijd heldere afspraken met alle betrokkenen, bijvoorbeeld hoe om te gaan met zwerfvuil. U geeft aan wat u zelf kunt en wilt doen, en wij verzorgen de rest.

Exclusief Vastgoedbeheer is uw partner voor het beheer van recreatie- en woonparken.

Wij nemen u graag werk uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw (vakantie) woning. Een belangrijk pluspunt is dat wij samenwerken met partners die niet alleen ervaring hebben, maar ook –net als wij- staan voor kwaliteit en duidelijkheid.

Groenonderhoud
We kunnen voor u het volledige groenonderhoud laten verzorgen. Bijvoorbeeld het vegen van de wegen, het maaien van het gras, het snoeien van struiken in de winter en het maken van een bomenplan. De partner waar wij mee samenwerken heeft zeer veel ervaring in het beheren van de groenvoorziening van grote- en kleine woonparken.

Waterwegen
Mocht uw park voorzien zijn van waterwegen dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. We beschikken over een eigen boot waarmee we inspecties kunnen doen. Ook kunnen we het vuil uit de waterwegen verwijderen.

Zie nieuwsitem: Controle waterwegen Het Brekkense Wiel te Lemmer

Afvalverwerking
Het afvalproces kunnen we efficiënt en tegen een voordelig tarief voor u inrichten. We werken samen met een partij die altijd bezig is met innovaties. Ze hebben ervaring met allerlei soorten parken en ze bieden vele mogelijkheden voor de afvalverwerking.

VvE beheer
Een park beheren is een hele klus voor het bestuur. Wij zijn gespecialiseerd om het bestuur te assisteren met de dagelijkse werkzaamheden. We kunnen bijvoorbeeld de agenda opstellen, de vergadering voorzitten, notulen opmaken en alle stukken verzenden. Ook kunnen leden inloggen op een portaal, waar ze alle informatie kunnen inzien wat betreft de VvE.

Financieel beheer
We kunnen u veel werk uit handen nemen met de financiële administratie. We kunnen voor u de facturen betalen, de bankzaken regelen en de maandelijkse bijdrages (automatisch) incasseren.
We kunnen ook de begroting en jaarrekening voor u opstellen. Daarnaast kunnen we voor u de energieafrekening verzorgen.

Technisch beheer
We beschikken over een groot netwerk van leveranciers en kunnen dan ook snel schakelen wat betreft klein/storingsonderhoud. We beschikken over een 24/7 service. De partij waarmee we samenwerken heeft een landelijke dekking en er is altijd wel een vakman in de buurt.
We begeleiden ook het planmatig onderhoud, bijvoorbeeld schilderwerk, wegenonderhoud of ander grootonderhoud. Onze medewerkers hebben hierin veel ervaring en wij kunnen dan ook offertes opvragen bij partijen waar de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.

Fiscale zaken
We werken samen met een fiscalist die gespecialiseerd is in de regelgeving van recreatie- en woonparken. Mocht er behoefte zijn in advies op bepaalde punten dan kunnen ze u hierin ondersteunen.

Samengevat
Exclusief Vastgoedbeheer heeft de expertise én het netwerk in huis om alle aspecten van het beheer van recreatie- en woonparken op zich te nemen. Samen zorgen we ervoor dat het op uw woonpark er volgens de regels aan toe gaat en dat het park er netjes bij ligt.

Neem vrijblijvend contact op wanneer u meer informatie wilt.

KLANT LOGIN