Over ons

VvE beheer en Vastgoedbeheer voor uw Vereniging van Eigenaren en vastgoed in Groningen, Friesland en Drenthe. Dé beheerder voor uw gebouw.

Wie zijn wij

Exclusief Vastgoedbeheer is een bedrijf met zeer ervaren medewerkers op het gebied van VvE en vastgoedbeheer. Wat ons mede onderscheidt in de markt zijn de korte lijnen, de jarenlange ervaring en vooral het persoonlijke contact.

We hebben diverse marktonderzoeken gedaan onder vastgoedeigenaren over wat ze belangrijk vinden. Hieronder de belangrijkste uitkomsten:

  • Een beheerder die ontzorgt.
  • Korte lijnen met besturen en eigenaren.
  • Persoonlijk contact.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Een technisch beheerder die pro actief is.
  • Een financieel beheerder die tijd heeft om de cijfers door te nemen met de kascommissie of met de penningmeester.
  • Een reactietijd van maximaal 2 werkdagen op uw vragen.
  • Snelle response op storingsmeldingen.
  • Bewaking van een snelle afhandeling van onderhoudsmeldingen.

Bovenstaande punten zijn dan ook de belangrijkste speerpunten in onze service aan de eigenaren. Wij ontzorgen, nemen u werk uit handen en zijn proactief bezig. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en contracten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

Ons vaste team

Wij werken met een klein team aan uw VvE. In dit team heeft u drie vaste aanspreekpunten: Een VvE beheerder, een technisch beheerder en een financieel beheerder. U krijgt bij ons altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Klik op de afbeelding voor meer info
Paul Hooghiem
Paul Hooghiem
Founder & financieel beheerder

Mijn passie ligt bij cijfers en contact met klanten. Na 12 jaar in de VvE en Vastgoedbranche gezeten te hebben heb ik besloten om zelf een bedrijf op te richten. Met al mijn kennis en mijn uitgebreide netwerk wil ik de klanten een dienst leveren van een top kwaliteit.

Mijn kracht ligt in het samenwerken met diverse gespecialiseerde bedrijven. Doordat je voor iedere discipline met een bedrijf samenwerkt welke een jarenlange staat van dienst heeft, ben ik er van overtuigd dat Exclusief Vastgoedbeheer het beste product in de markt heeft. Ik vind het belangrijk om dicht bij de klant te staan en te luisteren naar hun wensen. Ik hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk om als bedrijf zijnde wat terug te doen voor de samenleving. Daarnaast vind ik het van essentieel belang dat het team plezier heeft in hun werk. Doordat de contacten onderling zeer goed zijn in het team en er een prettige sfeer is, ben ik van mening dat de klant nog beter bediend wordt.

Ronald van halen
Ronald van halen
Technisch beheerder

Het hele traject begeleiden van A tot Z en dan samen met de klant genieten van het resultaat, daar haal ik mijn energie uit. Het beheren van vastgoed doe je samen met de klant door middel van goed overleg en samen het traject doorlopen.

Ik vind het fijn om mensen te helpen en met mijn brede kennis van bouwkunde ben ik in staat om op alle gebieden van vastgoedonderhoud als sparringpartner op te treden. Het vertalen van een moeilijk technisch vraagstuk naar de vastgoedeigenaar in begrijpelijk Nederlands vind ik erg belangrijk. Het moet voor de klant altijd duidelijk zijn wat er gaat gebeuren en waarom. Ik ben u graag van dienst en door mijn 20 jaar ervaring in de bouw, krijgt u een adviseur die beschikt over een goede dosis deskundigheid op technisch gebied.

Egbert Hooghiem
Egbert Hooghiem
Financieel beheerder

Vastgoed is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik ben dan ook altijd werkzaam geweest in deze bedrijfstak. Op de afdeling financiën begonnen bij een bouwbedrijf en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest in het vve beheer als financieel medewerker. Bij Exclusief Vastgoedbeheer zal ik u van dienst zijn als financieel beheerder. Het opstellen van de jaarrekening en begroting doe ik altijd met veel passie. Door de jarenlange ervaring zijn er op dit gebied geen geheimen meer voor mij.

Wanneer u klant van ons bent dan sta ik u graag te woord op het gebied van financiën.

Stijn Lucas
Stijn Lucas
Vastgoedmanager

Als relatiebeheerder VvE’s ben ik verantwoordelijk voor een goede relatie tussen de VvE en ons als vastgoedbeheerder. Ik vind het hierbij belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten om op deze manier zo prettig mogelijk te kunnen samen werken. Ik sta altijd klaar voor onze klanten en zal proberen om hen zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik zou mijzelf omschrijven als eerlijk, betrokken en verantwoordelijk.

Verder ben ik woonachtig in het mooie Groningen en in mijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld. Daarnaast heb ik een passie voor reizen en zou ik het liefst ieder continent nog een keer bezocht hebben.

Exclusief Vastgoedbeheer probeert de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

Arnoud van der Meer
Arnoud van der Meer
vve beheerder

Al sinds mijn eerste baantje, als tiener bij een supermarkt, staat het werken met mensen voor mij centraal. Dit gegeven, gecombineerd met mijn interesse in vastgoed en het beheer daarvan, maakt dat ik in de rol van VvE-beheerder bij Exclusief Vastgoedbeheer dan ook helemaal op mijn plek ben.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik u en uw VvE goed van dienst zijn. Ik denk graag vanuit mijn expertise met u mee. Samen zorgen we ervoor dat uw VvE goed beheerd wordt en in de best mogelijke conditie verkeert. Ik kijk dan ook uit naar een langdurige en goede samenwerking.

Franka Zomer
Franka Zomer
procescoördinator / HR-adviseur

Na mijn Schoevers opleiding heb ik altijd in de vastgoedsector gewerkt. Door deze kennis en vele jaren klantencontact kan ik mijn ondersteunende rol goed uitvoeren.

Ik hou van een uitdaging, ben precies in mijn werk en vind het fijn om goede contacten met klanten te onderhouden. Ik hoop u dan ook snel een keer te spreken!

Yasmin Prins
Yasmin Prins
Projectmedewerker vastgoed

Naast mijn werk bij Exclusief Vastgoedbeheer volg ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben heel geïnteresseerd in vastgoed en ik vind leuk om contact te hebben met klanten.

Als medewerker vastgoed ben ik verantwoordelijk voor een goede en transparante communicatie met de vastgoedeigenaars. Ik ben resultaatgericht, nauwkeurig en enthousiast. Ik wil klanten graag helpen bij hun vragen en vind het leuk om hierin mee te denken.

Alie de Boer
Alie de Boer
Financieel beheerder
Hermy van der Velde
Hermy van der Velde
Storingscoördinator technisch beheer
Menno van Hes
Menno van Hes
Projectmedewerker Vastgoed
Jesper Verschoor
Jesper Verschoor
Technisch beheerder
KLANT LOGIN