Over ons

Wie zijn wij

Exclusief Vastgoedbeheer is een bedrijf met zeer ervaren medewerkers op het gebied van VvE en vastgoedbeheer. Wat ons mede onderscheidt in de markt zijn de korte lijnen, de jarenlange ervaring en vooral het persoonlijke contact.

We hebben diverse marktonderzoeken gedaan onder vastgoedeigenaren over wat ze belangrijk vinden. Hieronder de belangrijkste uitkomsten:

  • Een beheerder die ontzorgt.
  • Korte lijnen met besturen en eigenaren.
  • Persoonlijk contact.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Een technisch beheerder die pro actief is.
  • Een financieel beheerder die tijd heeft om de cijfers door te nemen met de kascommissie of met de penningmeester.
  • Een reactietijd van maximaal 2 werkdagen op uw vragen.
  • Snelle response op storingsmeldingen.
  • Bewaking van een snelle afhandeling van onderhoudsmeldingen.

Bovenstaande punten zijn dan ook de belangrijkste speerpunten in onze service aan de eigenaren. Wij ontzorgen, nemen u werk uit handen en zijn proactief bezig. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en contracten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

Ons vaste team

Wij werken met een klein team aan uw VvE. In dit team heeft u drie vaste aanspreekpunten: Een VvE beheerder, een technisch beheerder en een financieel beheerder. U krijgt bij ons altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken, zonder dat u langs een callcenter hoeft.

Klik op de afbeelding voor meer info
Paul Hooghiem
Paul Hooghiem
Founder & financieel beheerder

Mijn passie ligt bij cijfers en contact met klanten. Na 12 jaar in de VvE en Vastgoedbranche gezeten te hebben heb ik besloten om zelf een bedrijf op te richten. Met al mijn kennis en mijn uitgebreide netwerk wil ik de klanten een dienst leveren van een top kwaliteit.

Mijn kracht ligt in het samenwerken met diverse gespecialiseerde bedrijven. Doordat je voor iedere discipline met een bedrijf samenwerkt welke een jarenlange staat van dienst heeft, ben ik er van overtuigd dat Exclusief Vastgoedbeheer het beste product in de markt heeft. Ik vind het belangrijk om dicht bij de klant te staan en te luisteren naar hun wensen. Ik hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk om als bedrijf zijnde wat terug te doen voor de samenleving. Daarnaast vind ik het van essentieel belang dat het team plezier heeft in hun werk. Doordat de contacten onderling zeer goed zijn in het team en er een prettige sfeer is, ben ik van mening dat de klant nog beter bediend wordt.

Ronald van halen
Ronald van halen
Technisch beheerder

Het hele traject begeleiden van A tot Z en dan samen met de klant genieten van het resultaat, daar haal ik mijn energie uit. Het beheren van vastgoed doe je samen met de klant door middel van goed overleg en samen het traject doorlopen.

Ik vind het fijn om mensen te helpen en met mijn brede kennis van bouwkunde ben ik in staat om op alle gebieden van vastgoedonderhoud als sparringpartner op te treden. Het vertalen van een moeilijk technisch vraagstuk naar de vastgoedeigenaar in begrijpelijk Nederlands vind ik erg belangrijk. Het moet voor de klant altijd duidelijk zijn wat er gaat gebeuren en waarom. Ik ben u graag van dienst en door mijn 20 jaar ervaring in de bouw, krijgt u een adviseur die beschikt over een goede dosis deskundigheid op technisch gebied.

Marlous Oynhausen
Marlous Oynhausen
VvE beheerder

Het samenbrengen van verschillende mensen, meningen, doelen en kansen om zo tot een goed resultaat te komen, krijg ik energie van. Op een positieve en creatieve manier wil ik graag meedenken over uw vastgoed. Ik wil mijzelf omschrijven als eerlijk, creatief, een doorzetter en een verbinder.

Het voorzitten van vergaderingen en deze in goede banen leiden en daarnaast nog een gezellige sfeer creëren, daar word ik gelukkig van. Tevens vind ik het leuk om een sparringpartner te zijn voor besturen en vastgoedeigenaren. Met mijn passie voor vastgoed en mijn jarenlange ervaring in het voorzitten van vergaderingen, durf ik te stellen dat ik een meerwaarde ben voor u als vastgoedeigenaar.

Egbert Hooghiem
Egbert Hooghiem
Financieel beheerder

Vastgoed is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik ben dan ook altijd werkzaam geweest in deze bedrijfstak. Op de afdeling financiën begonnen bij een bouwbedrijf en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest in het vve beheer als financieel medewerker. Bij Exclusief Vastgoedbeheer zal ik u van dienst zijn als financieel beheerder. Het opstellen van de jaarrekening en begroting doe ik altijd met veel passie. Door de jarenlange ervaring zijn er op dit gebied geen geheimen meer voor mij.

Wanneer u klant van ons bent dan sta ik u graag te woord op het gebied van financiën.

Wouter Deems
Wouter Deems
Projectmedewerker vastgoed

Naast mijn werkzaamheden voor Exclusief Vastgoedbeheer volg ik ook de opleiding Finance aan de RUG. De combinatie studie en werk bevalt mij uitstekend, omdat ik de kennis die ik opdoe gelijk in praktijk kan brengen.

Ik zou mezelf omschrijven als gestructureerd, daadkrachtig, gedisciplineerd en resultaatgericht. Mijn doel is om samen met u de meest optimale manier van het beheer van uw vastgoed te realiseren. Klanten bedien ik graag op een zorgvuldige en heldere manier, zodat het voor de klant duidelijk is waar ze aan toe zijn en er geen verwarring kan ontstaan.
Door middel van zorgvuldige analyses wil ik ze een duidelijk inzicht geven in hun financiële positie, zodat de klant een afgewogen besluit kan maken

Naast het beheren van vastgoed is ben ik een fanatiek sporter. Wielrennen, hardlopen en fitnessen vind ik heerlijk om te doen en houdt me fit en geconcentreerd.

Yasmin Prins
Yasmin Prins
Projectmedewerker vastgoed

Naast mijn werk bij Exclusief Vastgoedbeheer volg ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben heel geïnteresseerd in vastgoed en ik vind leuk om contact te hebben met klanten.

Als medewerker vastgoed ben ik verantwoordelijk voor een goede en transparante communicatie met de vastgoedeigenaars. Ik ben resultaatgericht, nauwkeurig en enthousiast. Ik wil klanten graag helpen bij hun vragen en vind het leuk om hierin mee te denken.

Lettergrootte
KLANT LOGIN