Over ons

Wie zijn wij

Exclusief Vastgoedbeheer is een bedrijf met zeer ervaren medewerkers op het gebied van VvE en vastgoedbeheer. Wat ons mede onderscheidt in de markt zijn de korte lijnen, de jarenlange ervaring en vooral het persoonlijke contact.

We hebben diverse marktonderzoeken gedaan onder vastgoedeigenaren over wat ze belangrijk vinden. Hieronder de belangrijkste uitkomsten:

  • Een beheerder die ontzorgt.
  • Korte lijnen met besturen en eigenaren.
  • Persoonlijk contact.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Een technisch beheerder die pro actief is.
  • Een financieel beheerder die tijd heeft om de cijfers door te nemen met de kascommissie of met de penningmeester.
  • Een reactietijd van maximaal 2 werkdagen op uw vragen.
  • Snelle response op storingsmeldingen.
  • Bewaking van een snelle afhandeling van onderhoudsmeldingen.

Bovenstaande punten zijn dan ook de belangrijkste speerpunten in onze service aan de eigenaren. Wij ontzorgen, nemen u werk uit handen en zijn proactief bezig. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud en contracten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

Ons vaste team

Wij werken met een klein team aan uw VvE. In dit team heeft u drie vaste aanspreekpunten: Een VvE beheerder, een technisch beheerder en een financieel beheerder. U krijgt bij ons altijd iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Klik op de afbeelding voor meer info
Paul Hooghiem
Paul Hooghiem
Founder & financieel beheerder

Mijn passie ligt bij cijfers en contact met klanten. Na 12 jaar in de VvE en Vastgoedbranche gezeten te hebben heb ik besloten om zelf een bedrijf op te richten. Met al mijn kennis en mijn uitgebreide netwerk wil ik de klanten een dienst leveren van een top kwaliteit.

Mijn kracht ligt in het samenwerken met diverse gespecialiseerde bedrijven. Doordat je voor iedere discipline met een bedrijf samenwerkt welke een jarenlange staat van dienst heeft, ben ik er van overtuigd dat Exclusief Vastgoedbeheer het beste product in de markt heeft. Ik vind het belangrijk om dicht bij de klant te staan en te luisteren naar hun wensen. Ik hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk om als bedrijf zijnde wat terug te doen voor de samenleving. Daarnaast vind ik het van essentieel belang dat het team plezier heeft in hun werk. Doordat de contacten onderling zeer goed zijn in het team en er een prettige sfeer is, ben ik van mening dat de klant nog beter bediend wordt.

Ronald van halen
Ronald van halen
Technisch beheerder

Het hele traject begeleiden van A tot Z en dan samen met de klant genieten van het resultaat, daar haal ik mijn energie uit. Het beheren van vastgoed doe je samen met de klant door middel van goed overleg en samen het traject doorlopen.

Ik vind het fijn om mensen te helpen en met mijn brede kennis van bouwkunde ben ik in staat om op alle gebieden van vastgoedonderhoud als sparringpartner op te treden. Het vertalen van een moeilijk technisch vraagstuk naar de vastgoedeigenaar in begrijpelijk Nederlands vind ik erg belangrijk. Het moet voor de klant altijd duidelijk zijn wat er gaat gebeuren en waarom. Ik ben u graag van dienst en door mijn 20 jaar ervaring in de bouw, krijgt u een adviseur die beschikt over een goede dosis deskundigheid op technisch gebied.

Egbert Hooghiem
Egbert Hooghiem
Financieel beheerder

Vastgoed is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik ben dan ook altijd werkzaam geweest in deze bedrijfstak. Op de afdeling financiën begonnen bij een bouwbedrijf en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest in het vve beheer als financieel medewerker. Bij Exclusief Vastgoedbeheer zal ik u van dienst zijn als financieel beheerder. Het opstellen van de jaarrekening en begroting doe ik altijd met veel passie. Door de jarenlange ervaring zijn er op dit gebied geen geheimen meer voor mij.

Wanneer u klant van ons bent dan sta ik u graag te woord op het gebied van financiën.

Stijn Lucas
Stijn Lucas
Vastgoedmanager

Als Vastgoedmanager bij Exclusief Vastgoedbeheer ben ik verantwoordelijk voor een gedeelte van onze beheerportefeuille. Ondertussen heb ik meerdere jaren ervaring in het beheren van vastgoedobjecten en VvE’s, dit maakt mij een gedegen sparringpartner voor vastgoedeigenaren en VvE-besturen. Met een universitaire achtergrond in Strategie & Innovatie probeer ik onze dienstverlening bij EVB eigentijds te maken en te sturen op digitale transformatie. Verder houd ik mij daarnaast bezig met commerciële activiteiten binnen Exclusief Vastgoedbeheer en ben ik onder andere aanspreekpunt voor potentiële klanten. Overigens ben ik woonachtig in het mooie Groningen en in mijn vrije tijd te vinden op of naast het voetbalveld, ook een wedstrijd van de FC bezoek ik graag. Daarnaast ben ik dol op het maken van reizen en zou ik graag ieder continent een keer bezocht hebben.

 

Franka Zomer
Franka Zomer
procescoördinator / HR-adviseur

Met veel plezier werk ik bij Exclusief Vastgoedbeheer. Het team is zeer hecht en staan altijd klaar voor elkaar en voor onze klanten. Korte lijnen en makkelijk benaderbaar is kenmerkend voor Exclusief. Inmiddels werk ik als procescoördinator/HR-adviseur, ook regel ik de verzekeringskwesties binnen VvE’s. Het is uitdagend werk waarin ik mijn sterke kanten goed kan laten zien.

Ik woon in Oude Pekela met mijn man en 4 kinderen maar ik rijd graag naar de mooie stad Groningen voor mijn werk. Ik hoop u snel een keer te spreken.

Alie de Boer
Alie de Boer
Financieel beheerder

Mijn studie bedrijfseconomie in combinatie met mijn interesse in vastgoed zorgen ervoor dat de functie financieel beheerder perfect bij mij past. Het opstellen van financiële overzichten, zoals jaarrekeningen en begrotingen, doe ik met veel passie en plezier
Ik vind klantcontact en korte lijntjes erg belangrijk. Ik probeer klanten zo goed mogelijk te helpen en ben altijd bereid financiële vragen te beantwoorden.

Verder ben ik op dit moment woonachtig in Groningen, maar ben ik geboren in het mooie Friesland. Daarnaast heb ik nog passie voor koken en breng ik mijn vrije tijd graag door met vrienden of familie.

Klanten sta ik graag te woord op gebied van financiën en vragen kan ik zelfs in het Fries beantwoorden 😊

Hermy van der Velde
Hermy van der Velde
Storingscoördinator technisch beheer

Sinds 1 december 2022 werk ik bij Exclusief Vastgoedbeheer als storingscoördinator, een mooi bedrijf met een superleuk team en korte lijntjes. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de bij ons in beheer zijnde complexen. Van het aannemen van reparatieverzoeken tot de afhandeling hiervan, eventueel in overleg met de diverse besturen en de leveranciers. Van jongs af aan werk ik al in het onderhoud en vastgoed, bij woningcorporaties en de laatste 7 jaar bij VvE beheerders. Ik probeer alle reparatieverzoeken zo goed mogelijk en naar ieders tevredenheid af te handelen.

Met mijn man Jan ben ik woonachtig in Hoogkerk, samen met onze 2 krielkipjes Drum & Stick en onze vijvervissen. Wij houden van reizen, weekendjes weg, leuke dingen ondernemen, kortom: we genieten van het leven. Verder ben ik nog officieel KNHS dressuur jurylid tot en met de klasse M2.

Jesper Verschoor
Jesper Verschoor
Technisch beheerder
KLANT LOGIN