VvE Beheer

VvE Beheer

Exclusief vastgoedbeheer is als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars actief in onder meer Groningen, Friesland en Drenthe. Wij bieden drie soorten beheer, welke meestal als pakket afgenomen worden. Daarnaast hebben wij de Overstapservice, geschikt voor elke VvE die van beheerder wil veranderen.

Diensten

De meest voorkomende activiteiten van VvE beheer kunnen worden onderverdeeld in administratieve, technische en bestuurlijke taken. Denk bijvoorbeeld aan de financiële administratie of aan onderhoud. Wij als externe VvE beheerder nemen die taken graag voor u uit handen. Daarbij staat u als VvE altijd centraal.

Advies

De VvE bepaalt, wij adviseren. U als VvE bepaalt altijd wat er gebeurt en met welke leveranciers er gewerkt wordt. Kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact hebben de hoogste prioriteit bij ons. Mocht u toch niet tevreden zijn? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

 

financieel VvE beheer
Financieel beheer

Financieel beheer is een belangrijk onderdeel van de VvE. Wij hebben de expertise in huis en de juiste ingangen bij financiële instellingen, zodat het beheer correct gebeurt. Daarnaast vinden wij transparantie belangrijk. U als bestuur kan dagelijks meekijken met de gang van zaken.
Lees meer  

technisch VvE beheer
Technisch beheer

Het technisch beheer is cruciaal voor uw woongenot. Wanneer uw pand goed onderhouden wordt, zult u veel minder storingsonderhoud hebben. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat er veel tijd wordt besteed aan het technisch toezicht van uw gebouw.
Lees meer

organisatorisch VvE beheer
Organisatorisch beheer

Bij organisatorisch beheer kunt u denken aan het organiseren van bestuur- en ledenvergaderingen, het verzorgen van de notulen, het bijhouden van de ledenadministratie, het beantwoorden van vragen en de notaris inlichtingen verstrekken bij de verkoop van een appartement. Ook hierbij geldt dat kennis en ervaring onmisbaar zijn.
Lees meer

Overstapservice
Overstapservice

Zit u al jaren bij een VvE beheerder en u bent niet tevreden of u denkt dat u teveel betaalt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan zullen wij met u om de tafel gaan zitten en luisteren wat u belangrijk vindt en wat u verwacht als klant. En wij vertellen op onze beurt hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.
Lees meer

KLANT LOGIN