Overstapservice

Overstapservice

Zit u al jaren bij een VvE beheerder en u bent niet tevreden of u denkt dat u teveel betaalt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan zullen wij met u om de tafel gaan zitten en luisteren wat u belangrijk vindt en wat u verwacht als klant. En wij vertellen op onze beurt hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u besluit naar ons over te stappen, heeft u er verder geen werk van. Wij begeleiden het hele traject, maken de opzegbrief voor u en begeleiden u in de procedure dat er een geldig besluit wordt genomen voor een nieuwe beheerder. Wij zullen zorgen voor een schriftelijke stemming of een uitnodiging voor een ALV met als agendapunt een nieuwe VvE beheerder. Tijdens deze procedure zien wij toe of alles volgens de regels verloopt.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de leden en leveranciers worden ingelicht dat Exclusief Vastgoedbeheer de nieuwe VvE beheerder wordt. Wanneer het contract met Exclusief Vastgoedbeheer ingaat zorgen wij ervoor dat de financiën doorgaan en dat u bij ons terecht kunt voor vragen en onderhoudskwesties van uw VvE. Wij zorgen ervoor dat u als bestuur en VvE bijna niets merkt van deze overstap.

Exclusief Vastgoedbeheer verzorgt de scherpste aanbiedingen tegen de beste kwaliteit.

Kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact hebben de hoogste prioriteit bij ons. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze service? Veel beheerders verlengen uw contract stilzwijgend met een jaar. Niet bij Exclusief Vastgoedbeheer, bij ons kunt u na uw contractperiode ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft bij ons de vrijheid die u verdient als VvE.

Contractbeheer

Wij investeren niet alleen in onze klanten, maar ook in ons netwerk. Exclusief Vastgoedbeheer werkt samen met de beste bedrijven op het gebied van onderhoud, schoonmaak en tuinonderhoud. Hierdoor kunnen we contracten aanbieden met hele scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. De kans is groot dat wij kosten voor u kunnen besparen of andere leveranciers voorstellen die staan voor betere kwaliteit. Uiteraard bepaalt u als VvE altijd wat er gebeurt en met welke leveranciers er gewerkt wordt.

Vraag een offerte aan

Natuurlijk wilt u eerst weten wat e.e.a. kost voor u met ons in zee gaat. Dat vertellen wij u graag. Aangezien een goede offerte maatwerk is, willen wij u graag van te voren wat vragen stellen. Vul het offerteformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

KLANT LOGIN