Verzekeringen

Verzekeringen

Verzekeren is een vak apart dat je over moet laten aan de experts die al jarenlang ervaringen hebben in dit vak. Dit is ook exact de reden waarom Exclusief Vastgoedbeheer ervoor heeft gekozen om niet te bemiddelen in verzekeringen. Ons motto als VvE beheerder is: Je moet doen waar je goed in bent en dat is VvE’s beheren.

In de praktijk hoor je verzekeringspartijen zeggen: Wij hebben de goedkoopste verzekering, scheelt u vele euro’s in de premie. Wat wij ook vaak horen van vastgoedeigenaren is het volgende: Er zijn partijen met hele scherpe premies, maar dit betaal je dubbel en dwars terug wanneer er een schade is. Ze werken vaak met hoge eigen risico’s. De grootste frustratie die wij horen bij vastgoedeigenaren is dat er bij een schade vaak moeilijk wordt gedaan over de uitkering hiervan.

Met dit in ons achterhoofd en dat wij onze klanten willen ontzorgen, zijn we het gesprek aangegaan met diverse assurantiekantoren. We hebben een selectie gemaakt uit diverse kantoren. Deze komen met oplossingen die een perfecte balans hebben wat betreft ontzorgen en een concurrerende prijs op het gebied van verzekeringen. Ze hebben alle expertise in huis om de beste verzekering voor uw VvE/vastgoed samen te stellen. Wanneer u klant bent van Exclusief Vastgoedbeheer kunt u gebruik maken van deze diensten tegen zeer scherpe tarieven.

 

KLANT LOGIN