Partners

Onze partners

U vertrouwt op ons, en daarom moeten wij op onze partners kunnen vertrouwen. Kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid zijn hierbij leidend. Of het nou gaat om onderhoud of software; Exclusief Vastgoedbeheer wil haar klanten de hoogste kwaliteit bieden. Op deze pagina hebben wij een paar van onze partners uitgelicht.

 

Software voor VvE- en vastgoedbeheer

Exclusief Vastgoedbeheer is een groeiend bedrijf met oog voor de klant, korte lijnen en goede service. Om dit te realiseren is het zeer belangrijk om een goed softwarepakket te hebben. De medewerkers van Exclusief Vastgoedbeheer hebben allemaal jaren ervaring in het beheer van VvE’s en vastgoed en we hebben gewerkt met bijna alle pakketten op het gebied van VvE software. Na een grondige analyse zijn we per 1 januari 2021 overgestapt op Twinq.

De doorslag voor ons was dat Twinq erg efficiënt is, zodat we meer tijd over hebben voor het klantencontact. Hierdoor profiteert de klant direct mee. Tevens heeft Twinq een portaal waar de klant mee kan kijken wat er in de VvE gebeurt. Dit is zeer belangrijk aangezien we transparantie hoog in het vaandel hebben. De storingsopdrachten, het planmatig onderhoud en de financiën zijn eenvoudig terug te vinden in Twinq. De software is overzichtelijk, het werkt fijn en voor de leden van de VvE is alles goed leesbaar.

Fotostijl

Wij zijn blij samen te werken met één van de beste fotografen die er te vinden is in Groningen. Johan Bosma heeft jarenlange ervaring in de fotografie, en is gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Daarom was het ook een logische stap voor ons om met hem in zee te gaan. Op onze website vindt u diverse foto’s van Fotostijl.

Note: Carousel will only load on frontend.
KLANT LOGIN