Partners

Onze partners

U vertrouwt op ons, en daarom moeten wij op onze partners kunnen vertrouwen. Kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid zijn hierbij leidend. Of het nou gaat om onderhoud of software; Exclusief Vastgoedbeheer wil haar klanten de hoogste kwaliteit bieden. Op deze pagina hebben wij een paar van onze partners uitgelicht.

 

Van Halen Bouwgroep

In samenwerking met Van Halen Bouwgroep B.V. biedt Exclusief Vastgoedbeheer u een 24 uursservice. Onder leiding van technisch adviseur Ronald van Halen staan de vaklieden 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met storingen en calamiteiten. Ronald heeft kennis van de panden die wij in beheer hebben. Daarom kunnen zaken spoedig worden verholpen. Naast de 24 uursservice kan van Halen Bouwgroep B.V. u ook ondersteunen op het gebied van duurzaamheid. Na-isolatie van woningen en kozijnen plaatsen is voor de Bouwgroep dagelijkse kost.

Ma-Mo

Exclusief Vastgoedbeheer werkt samen met Ma-Mo. Ma-Mo is gespecialiseerd in projectmanagement, conceptmanagement, presenteren en het voorzitten van vergaderingen. Eigenaar Marlous Oynhausen is als geen ander in staat een vergadering in goede banen te leiden en daarnaast nog een gezellige sfeer te creëren. Dat, in combinatie met haar passie voor vastgoed, maakt haar de perfecte VvE beheerder.

Fotostijl

Wij zijn blij samen te werken met één van de beste fotografen die er te vinden is in Groningen. Johan Bosma heeft jarenlange ervaring in de fotografie, en is gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Daarom was het ook een logische stap voor ons om met hem in zee te gaan. Op onze website vindt u diverse foto’s van Fotostijl.

Note: Carousel will only load on frontend.
Lettergrootte
KLANT LOGIN