Technisch beheer

Technisch beheer

Het technisch beheer is cruciaal voor uw woongenot. Wanneer uw pand goed onderhouden wordt, zult u veel minder storingsonderhoud hebben. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan het technisch toezicht van uw gebouw.

Het technisch beheer bestaat onder andere uit de volgende diensten

  • 24/7 calamiteitendienst
  • Storingsonderhoud
  • Adviseren over aannemer- en leverancierskeuze
  • Actualiseren van de bestaande meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
  • Opvragen en beoordelen van offertes voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • Adviseren, coördineren en begeleiden van (planmatig) onderhoud

Hieronder treft u nog een aantal aanvullende diensten die wij leveren voor het technisch beheer:

Huismeester

Mocht uw VvE behoefte hebben aan een huismeester dan kunnen we dit ook verzorgen. Hoe lekker is het als er een paar uur in de maand iemand aanwezig is om een aantal klussen voor uw VvE af te handelen. Nooit meer een losse leuning, een verdwaalde stoeptegel of een kapotte lamp. De huismeester neemt u al deze ergernissen uit handen.

Verduurzaming

Wij hebben ook verstand van verduurzaming, zodat u stappen kunt maken met uw energielabel en uiteraard minder kosten heeft voor energie. Diverse trajecten hebben wij al begeleid op het gebied van isolatie, zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen. Wij geven u graag advies welke maatregelen uw VvE het beste kan nemen.

Meerjaren onderhoudsplan

Wij kunnen u een duidelijk overzicht geven welk onderhoud uw vastgoed de komende jaren nodig heeft. Onze technisch beheerder heeft in zijn leven meer dan 1.000 MJOP’s gemaakt en daarom zal het onderhoudsplan ook van een zeer hoge kwaliteit zijn. Het maakt niet uit om wat voor vastgoed het gaat, een school een appartementencomplex of een kantoor. Exclusief Vastgoedbeheer kan u met al uw panden voorzien van een duidelijk plan.

KLANT LOGIN