Portfolios

het Brekkense Wiel

Het Brekkense Wiel is een prachtig woon- en recreatiegebied gelegen op een unieke locatie in Lemmer tussen de Friese meren en het IJsselmeer. In dit gebied van meer dan 11 hectare staan 230 woningen met ligplaats en 59 aparte ligplaatsen. Alle tuinen grenzen direct aan het water en dit water heeft een open verbinding met …

De Van Lenneplaan

Waar let je op als je een woning koopt? Inderdaad; locatie, locatie, locatie! Dat gaat zeker op voor de Van Lenneplaan in Groningen, waar Exclusief Vastgoedbeheer het VvE beheer voor mag verzorgen. De Van Lenneplaan ligt in de Wijert, een wijk in het zuiden van de stad. De straten in de Wijert zijn allemaal vernoemd …

Jakobijn

Bouwbedrijf Plegt-Vos Noord heeft in samenwerking met vastgoedontwikkelaar MWPO een prachtig appartementencomplex gerealiseerd op de plek waar vroeger de oude gasfabriek stond. De Jakobijn is aardbevingsbestendig en bestaat uit 45 appartementen. De hoogwaardige architectuur, gecombineerd met de ruimte én de locatie maken het een geweldige plek om te wonen.

Westermarke

Misschien loopt u er wel eens langs of doet u er boodschappen, de Westermarke in Stadskanaal. Niet iedereen heeft door hoe groot het is.

Wielewaalflat

De Wielewaalflat, oorspronkelijk de Martiniflat genoemd, staat aan de noordelijke rand van de Oosterparkwijk bij het Oosterhamrikkanaal en het Wielewaalplein.

Stoker

Stoker en Brander zijn twee 80 meter hoge woontorens in de stad Groningen. De torens staan pal naast de Euroborg, het stadion van FC Groningen.

Lettergrootte
KLANT LOGIN