Exclusief Vastgoedbeheer “word groter”

Exclusief Vastgoedbeheer “word groter”

Per 1 juli 2022 hebben wij een 3-jarig sponsorcontract bij de businessclub van FC Groningen en mogen wij ons Official Sponsor van FC Groningen noemen. Vanaf het nieuwe seizoen is Exclusief Vastgoedbeheer dan ook bij elke thuiswedstijd in de Euroborg te vinden.

Word groter

Koen Janssen, de netwerkverbinder van FC Groningen, had ons benaderd voor een gesprek om te kijken of onze netwerken elkaar konden versterken. Enthousiast vertelde hij over het thema binnen de club “word groter”. Binnen dit thema is samen groeien een belangrijk speerpunt. Net als FC Groningen hechten wij waarde aan een duurzame relatie en geloven wij in de kracht van het netwerken. En in de korte tijd dat wij nu lid zijn van de businessclub hebben we al mooie samenwerkingen kunnen realiseren.

Niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten brengt dit meerwaarde. Door dit grote netwerk kunnen we onze dienstverlening nog breder maken en perfectioneren. Daarnaast past het thema “word groter” helemaal binnen de ambitie van Exclusief Vastgoedbeheer. Inmiddels zijn we ook al buiten de drie noordelijke provincies actief.

We zien dan ook een grote toekomst tegemoet, samen met FC Groningen.

KLANT LOGIN