Buurmans gras is niet altijd groener (soms wel langer)

Buurmans gras is niet altijd groener (soms wel langer)

Steeds meer VvE’s kiezen voor verduurzaming. Meestal zijn dat energiebesparende maatregelen, maar steeds vaker hoort daar ook vergroening bij. Een groenere omgeving heeft immers voor iedereen meerwaarde. Het gaat wateroverlast tegen, verminderd hittestress en helpt fijnstof tegen te gaan.
Door regelmatig in een groene omgeving te zijn, verbeteren we zonder enige verdere moeite onze fysieke én mentale gezondheid. Genoeg voordelen dus.

Bij een prachtig appartementencomplex hoort een verzorgde tuin. Het nadeel is alleen dat alle VvE tuinen- en terreinen onderhoud nodig hebben. Voor u het weet groeit het gras boven de grasmaaier uit. Is dat een reden om alles toch maar te betegelen? Uiteraard niet.

Sommige VvE’s kiezen ervoor het tuinonderhoud zelf op te pakken. Maar soms hebben de bewoners niet altijd de kennis of mogelijkheid om de tuin bij te houden. Of het ontbreekt het ze simpelweg aan tijd. Bij Exclusief Vastgoedbeheer kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Dit is altijd maatwerk.
U geeft aan wat u zelf kunt en wilt doen, en wij verzorgen de rest. U kunt hierbij denken aan wekelijks totaalonderhoud of bijvoorbeeld een voor- en najaarsbeurt.

Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van (de voordelen van) uw tuin.

KLANT LOGIN