Maak Kennis met Stijn

Maak Kennis met Stijn

Exclusief Vastgoedbeheer groeit, en we vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Daarom zijn wij blij dat we Stijn Lucas welkom mogen heten als nieuwe VvE beheerder.

Stijn stelt zich zelf even aan u voor.

Als relatiebeheerder VvE’s ben ik verantwoordelijk voor een goede relatie tussen de VvE en ons als vastgoedbeheerder. Ik vind het hierbij belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten om op deze manier zo prettig mogelijk te kunnen samen werken. Ik sta altijd klaar voor onze klanten en zal proberen om hen zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik zou mijzelf omschrijven als eerlijk, betrokken en verantwoordelijk.

Verder ben ik woonachtig in het mooie Groningen en in mijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld. Daarnaast heb ik een passie voor reizen en zou ik het liefst ieder continent nog een keer bezocht hebben.

Exclusief Vastgoedbeheer probeert de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

KLANT LOGIN