Overstappen kan altijd!

Overstappen kan altijd!

Toen Albert Einstein net afgestudeerd was, solliciteerde hij bij Kamerlingh Onnes (1853-1926) naar een baan. Kamerlingh Onnes heeft nooit op deze sollicitatie gereageerd.

Toen VvE Kamerling Onnes onlangs informeerde of het ook mogelijk was naar ons over te stappen halverwege het jaar, reageerden wij natuurlijk wel gelijk. De meeste VvE’s stappen over in januari, maar er is geen enkel bezwaar om dat op een ander moment in het jaar te doen. Zolang er maar een geldig vergaderbesluit is en de opzegtermijn van de vorige beheerder in acht worden genomen, is overstappen op elk moment mogelijk.

We zijn blij dat VvE Kamerling Onnes voor ons heeft gekozen, en zijn nu volop bezig de overstap in goede banen te leiden. Niet alleen door het overzetten van de administratie, maar bijvoorbeeld ook door een grondige technische inspectie van het appartementencomplex. Op die manier is iedereen op de hoogte van de stand van zaken, en vormt dit het startpunt voor een prettige samenwerking.

Later is Einstein overigens -mede door de inspanningen van Kamerlingh Onnes- toch naar Leiden gehaald als bijzonder hoogleraar.
(bron: Wikipedia)

KLANT LOGIN