Yasmin komt ons team versterken

Yasmin komt ons team versterken

Vorig jaar zijn wij een erkend leerbedrijf geworden, en onze eerste stagaire, Famke, heeft onlangs haar stageperiode bij ons afgerond. Wij wensen Famke veel succes bij het vervolg van haar studie en bedanken haar voor haar inzet.

Inmiddels hebben wij Yasmin, onze nieuwe stagaire, welkom mogen heten. Yasmin studeert Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen en stelt zich graag zelf aan u voor.

 

Hallo allemaal, ik ben Yasmin Prins. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Vorige week ben ik begonnen met mijn stage bij Exclusief Vastgoedbeheer. Ik hoop hier veel te leren en ervaring op te doen in het werkveld en daarnaast wil ik ook graag mijn steentje bijdragen aan het team van Exclusief Vastgoedbeheer.

KLANT LOGIN