Famke komt ons team versterken

Famke komt ons team versterken

Begin deze maand zijn wij een erkend leerbedrijf geworden, en nog geen twee weken later kunnen wij onze eerste stagiaire topper al verwelkomen. We zijn trots op jonge mensen die binnen onze organisatie een vak komen leren, en wensen Famke een leerzame en prettige stageperiode toe binnen Exclusief Vastgoedbeheer.

 

Mijn naam is Famke, ik ben 19 jaar oud en volg de opleiding management-assistent aan het Noorderpoort in Groningen. Ik ben een studente die weet welke kant ze op wil. Ik vind de service erg belangrijk. Een goed klantencontact maakt het werk leuker maar vaak ook beter. Omdat Exclusief Vastgoedbeheer dezelfde denkwijze heeft, verwacht ik dat ik hier veel kan leren!

Ik vind het fijn om mijn doelen voor ogen te houden zodat ik altijd bij mezelf blijf. Ook deze denkwijze deel ik met Exclusief Vastgoed Beheer. Ik wil graag mijn steentje bijdragen door het team taken uit handen te nemen waardoor zij zich volledig kunnen richten op de groei van het bedrijf.

KLANT LOGIN